Koliko je bogata Dragana Mirković: Sve što muž ima prepisao mi je

Pjevačica Dragana Mirković pričala je o odnosu sa suprugom Tonijem Bijelićem i otkrila da je on cijelu imovinu prepisao na nju i da je svjesna da je on mnogo voli.

drag

– Toni i ja volimo se od prvog dana koliko i danas. Za njega je žena svetinja. On je svjestan koliko sam rizikovala zbog karijere i svega ostalog kada sam pristala da se preselim u Beč i udam za njega.
Imamo divan brak i divnu djecu. Sve to njega ispunjava i on je zbog svega što je doživio i dobio od mene riješio da prepiše ono što posjeduje na moje ime – rekla je Dragana u emisiji “Amidži šou“.

Dragana i njen suprug Toni Bijelić žive u luksuznoj vili u Beču, imaju bazen, mnogo dragocijenosti, i mnogo predmeta i namještaja koji je optočen čuvenim Svarovski kristalima. Pored toga, oni posjeduju i firmu za prodaju automobila, vozni park, dvorac, kao i TV stanicu u Srbiji. Na kraju, Dragana je rekla kako veoma cijeni i voli svoje saradnike, pa je tako jednom od njih poklonila auto “Jaguar“.

U emisiji se Dragana osvrnula i na takmičenje “Pinkove zvezde“, pa je objasnila zašto je u jednoj epizodi onako slatko plakala.

– Uzrok suza je pjesma koju ja mnogo volim “Preko sedam gora i mora“, koja je emotivna i koja me baš pogađa. Jednostavno podsjeća me i na moje roditelje. Inače sam iskrena i to je i problem u “Pinkovim zvezdama“. Malo sam nespremna ušla u sve to, pa čak malo i naivna, priznajem – rekla je Dragana.

(Blic.rs)

Comments

comments