ŠABAN ŠAULIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU: Evo šta LEDI KRV u venama

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić ukrcao se pre četiri dana, u ranim jutarnjim časovima, sa suprugom Gordanom Šaulić u avion za Ameriku, gde je otišao na koncertnu turneju.

resizedimage (12)
Zbog samog putovanja bio je malo uznemiren, jer se plaši putovanja avionom.

“Kad je u pitanju pevanje, tu se ne plašim. Tu znam da sam svoj na svome i da je to moj teren. Ali kad je putovanje avionom u pitanju, već ima frke”, priznao je on.Njegova supruga, koja često ide sa njim gde god se poslom uputi, posebno voli putovanja, na koja je on rado vodi.

“Ranije to nije bilo tako jer su deca bila manja, ali, bogami, sada je zaslužila i to obilato i koristi. Evo sad je šminku zaboravila i to moramo sad ovde na aerodromu da obnovimo”, rekao je Šaban.

Što se tiče njegovog učešća u Pinkovim zvezdama, najgledanijem takmičenju za talentovane pevače u regionu, komentari su više nego pozitivni, a on je za Premijeru otkrio i kako se bori sa četiri žene u žiriju.

“Svi me hvale. Ne samo porodica, nego i prijatelji i čak i oni koje ne poznajem. Najbolje je pustiti žene da se isvađaju, a ti se samo skloni”, rekao je Šaulić.

(kurir.rs)

Comments

comments