NIKAD JAČI SPISAK! Evo ko će biti učesnici “Parova” koji počinju 25. decembra! (VIDEO)

Na spisku potencijalnih učesnika nalazi se čak 200 imena, a među njima se nalaze i veterani rijalitija ali i potpuno novi kandidati

Nakon što je televizija “Happy” juče i zvanično potvrdila da nova sezona “Parova” počinje u nedelju, 25. decembra, ono što sve najviše zanima je ko će se sve naći među učesnicima, a kako saznajemo, gledaoce očekuje nekoliko velikih iznenađenja, i spisak takmičara je verovatno najjači i najduži do sada, budući da je u opticaju čak 200 imena.

– Ideja je da se ova sezona “Parova” fokusira na decu poznatih ličnosti, i skoro je izvesno da će u rijaliti ući Goca Božinovska sa svojim sinom Mirkom Šijanom, jer, kako se priča, pevačica na ovaj način želi da ga odvoji od ulice. Takođe, njima će se pridružiti i Ljuba Pantović sa ćerkom Aleksandrom, koje će pravo iz “Snajki” ući u “Parove” – kaže izvor Telegrafa blizak produkciji i napominje da je ovo tek početak.


U vili u Zemunu ćemo videti i Vesnu Rivas i njenog sina Petra, a da sve bude žestoko potrudiće se prekaljene veteranke Ružica Veljković, koja je pobedila u prethodnoj sezoni, kao i nezaobilazna Maca Diskrecija.

Ugovor je potpisan i sa Miljanom Kulić.

– Profili učesnika se snimaju na čak četiri lokacije, a ugovori koje su takmičari potpisali u nikad nisu bili jači, ali i stroži. U petak će se podvući crta, i tada će i definitivno biti poznato ko sve u nedelju uveče ulazi u rijaliti – zaključio je naš izvor.


Teško je zamisliti “Parove” bez Gastoza, ali prema nezvaničnim informacijama, on sigurno neće ući u rijaliti u naredna dva meseca, što ne znači da se neće kasnije pridružiti ostalim takmičarima… dok je još neizvesno da li će gledaoce ponovo zabavljati Zmaj od Šipova…

(telegraf.rs)

Comments

comments