AFERA KOJA TRESE SRBIJU Ana i Lukas se seksali u Darkovom krevetu!

ŠERUJ / ?

Sapunica Lukas-Sević-Lazić se nastavlja!

Iako se pevači Ana Sević, Darko Lazić i Aca Lukas ne oglašavaju povodom pevačicine preljube sa Vuksanovićem, medijima nije bilo teško da saznaju nove detalje afere koja svaki dan šokira javnost.

Naime, otkriveno je da su se Ana i Aca viđali i u periodu pre braka Lazića i Sevićeve, dok je Lukas tada već oženio Sonju. Njih dvoje su se tada viđali po hotelskim sobama, a nešto kasnije i u krevetu koji je pevačica delila sa Darkom Lazićem.

– Svaki put kada bi je Lukas pozvao, Ana je uspevala da odloži ostale obaveze ili izbegne Darka da bi se viđala sa starijim kolegom. Međutim, da stvar bude gora, ona je Lukasa pozivala da dođe u stan gde je tada boravila sa Lazićem, ali isključivo kada je Darko van zemlje. Neretko su se viđali i u hotelskim sobama. Vuksanović je uživao u vremenu koje je krijući provodio sa Sevićevom, a za njihovu vezu znali su i mnogi pevači sa estrade, što Darka posebno boli. Da se razumemo, nije ni on svetac. Opšte je poznato da je on nju sve vreme varao, ali daleko od Srbije, zato je besan što je ona njemu nabila rogove sa Lukasom, a on je sa njim bio super kad god su se sreli ili bili na nastupu zajedno – kaže dobro obavešten izvor za “Blic Puls”.

Sa druge strane, postoji informacija da se Ana videla sa Lukasom, i to u Crnoj Gori gde trenutno boravi sa suprugom.

– Aca se dogovorio da gazdom jednog kluba iz Makedonije sa kojim godinama sarađuje. Pozvao je Anu da mu pravi društvo i otišli su u klub. Iako je Sonja bila u to vreme u istom mestu, on nije mario, već je pristao da se vidi sa mlađom koleginicom – govori izvor “Informera”.