Aleksandri Prijović se odmor na Tajlandu pretvorio u pakao!

ŠERUJ / ?

Pjevačici Aleksandri Prijovič preselo joj putovanje sa dečkom Filipom Živojinovićem na koje je krenula kako bi sa njegovim ocem Slobodanom i maćehom Lepom Brenom proslavili srebrnu svadbu. Naime, Aleksandra je navodno opljačkana u Tajlandu, gdje svi borave već treći dan.

Iz pjevačicine torbe je nestalo nekoliko stotina eura, platne i kreditne kartice, kao i sat koji joj je nedavno poklonio Filip.

“Živojonovići se sa snajkama trenutno naleze na ostrvu Puket, a Prija je prva postala žrtva lopova, na koje su ih svi još prije polaska upozoravali. Sve se odigralo dok su ona i Filip bili na plaži. Aleksandra je sa sobom ponijela samo peškir i torbu za plažu, u koju je ubacila neneser sa novcem, karticama i šminkom. Kako je zaboravila da skine sat prilikom polaska na plažu, ona ga je ostavila u torbu kako ga ne bi pokvasila. Sve se odigralo dok su oboje bili u vodi, a lopov je vješto izvukao njen neseser i pobjegao. Niko ga nije primijetio, pa ček ni pjevačica, sve dok se nije latila da plati račun“, rekao je izvor.

On je dodao da je prvo pomislila da neseser uopšte nije ponijela, pa se vratila do sobe.

“Kada je shvatila da ga tamo nema, a Filip je podsjetio da je sat skinula na plaži i stavila ga u neseser, više nije bilo dileme da je pokradena. Konobar je rekao da je primijetio da se neko vrzma oko njihovih ležaljki, ali je mislio da je njihov prijatelj, pa se nije obazirao. Ona je odmah nazvala banke u Beogradu kako bi blokirala kartice, a sve je prijavila tamošnjoj policiji. Brena joj je odmah rekla da se ne nervira jer se takve stvari dešavaju i da bude srećna što joj je pasoš ostao u hotelu, jer bi to stvorilo dodatne probleme“, rekao je izvor, a Prijovićka se nije javljala na telefon kako bi potvrdila ovo priču.

(Alo.rs)