Ceca preko novinara poručila Dragani Mirković da će…

ŠERUJ / ?

Izgleda da su mediji ponovo uspjeli da naprave rat između Dragane Mirković i Cece Ražnatović, a sve je počelo kada je Dragana Mirković rekla da nikada ne bi uzimala novac od naroda pjevajući na trgovima.

Baš tada, u to vrijeme, Ceca je imala nekoliko koncerata na trgovima u Srbiji, pa su novinari povezali Draganinu priču da je pjevačica mislila baš na nju. Na to je Ceca iznervirana poručila Dragani da je ne uzima u usta i da je ostavi na miru, kao i da ne želi da bude predmet ogovaranja kao ni spletki na estradi.

Kada je Dragana to čula, vidno se uznemirila, pa kako je baš tog dana sakupila brojne novinare u jednom beogradskom restoranu, pred svima je rekla šta misli o Ceci.

– Molim vas, danas je u jednom tabloidu izašlo da ja prozivam Cecu, želim da svima prenesete da tu ženu nikada nisam spomenula niti uzela u usta. I ko mi nađe bilo kakvu izjavu za nju i vezano za koncerte neka mi slobodno poturi pod nos. Dosta ste preko mene izmišljali i pravili spletke kada živim bez mrlje u karijeri – rekla je Dragana što su brže bolje novinari i prenijeli Ceci.

A da li će taj njen govor zaustaviti rat među njima, ili će se još više rasplamsati vidjećemo

(expressmag.ba)