ĆERKA ANE BEKUTE: Mnogo si lepa i zgodna, ali pesma – KATASTROFA! Karleuša je SPUSTILA! (VIDEO)

ŠERUJ / ?

Marijana Čobanov (27)iz Subotice predstavila se u prvom krugu “Zvezda Granda” pesmama “Sa bilo kim” Milice Todorović i “S tobom bar znam gde je dno” Ane Bekute. Konačan rezultat bio je sedam “da” iako se žiri saglasio da joj je, kao što je rekao Bosanac, druga pesma bila jako loša.

– Prva pesma je bila nesređena i mlaka, a druga pesma je bila katastrofa. Cela pesma falš, ali glasao sam da ne bih žiriju uzeo glas – rekao je Bosanac.


Ti jesi slatka, ali si možda i preslatka, a to ume da bude minus u ovom poslu. Moraš da budeš opasnija! Ti meni izgledaš kao ćerka Ane Bekute, fina. S jednom razlikom – ona je prevara: izgleda slatko, ali iz usta joj izlazi aždaja kad peva – iskrena je bila Jelena Karleuša pokazujući Bekutine “starinske” pokrete plesa koje koristi i Marija.

– Uvek sam govorila da kako pevaš tako vodiš ljubav, a to znači da je Ana Bekuta ubica – rekla je je JK i nasmejala sve.

Tajanstevni član žirija je primetio da je devojka jako lepa i da je zbog treme bila u falšu. Aca Lukas se nije složio i rekao da Marijana nije zaslužila svih sedam glasova, ali se ne kaje zbog odluke, jer je lepa i slatka devojka koja sve nedostatke u pevanju može da popravi.

Viki Miljković se iznervirala što Tajanstveni priča crnogorski i zamolila ga da prestane. I drugi članovi žirija su se umešali u raspravu dok je Tajanstevni tvrdio da tako priča od rođenja.
Izvor: (srbijadanas.com)