Čestitamo: ŠABAN POSTAO DEDA Porodila se Ilda Šaulić

ŠERUJ / ?

Ilda Šaulić danas je u 15.30 časova na svijet donijela zdravu djevojčicu kojoj je dala ime Ema. Kćerka Šabana Šaulića porodila se u “Višegradskoj“, sve je proteklo u savršenom redu i beba i mama se osjećaju odlično.

11755680_1615178965427830_2714643818104353802_n
Ildu i bebu prvi je posjetio tata Bojan, koji je sve vrijeme bio ispred sale, zajedno sa srećnom bakom Gordanom, tetkom Sanelom i ujakom Mihajlom, a ubrzo su im se pridružili i ostali članovi porodica Vučković i Šaulić.

Šaban je u vrijeme dok mu se kćerka porađala bio u Krčedinu.

– Presrećan sam što sam postao deda. Evo me u Krčedinu, spremam se da krenem za Beograd. Jedva čekam da vidim moju mezimicu i da je poljubim. Ovo je poseban dan za moju porodicu. Slavićemo u krugu porodice. Čuo sam se sa Ildom, ona je takođe presrećna – rekao je Šaban za ALO!

– Presrećni smo zbog lijepih vijesti. Dobili smo još jednu princezu koju već dugo priželjkujemo a njenim dolaskom se Ildi, Bojanu, ali i cijeloj porodici ostvario životni san– rekli su nam u porodici Šaulić ovim povodom.

Ono što je zanimljivo je da se Ilda porodila na isti datum kada je i njena sestra Sanela prije tri godine na svijet donela kćerku Unu, a danas je i rođendan njenom zetu Bati Mirkoviću.

Ilda i Bojan vjenčali su se prije nekoliko nedjelja na privatnoj ceremoniji u krugu porodice i prijatelja a Ema je oboma prvo dijete.

(Alo.rs)