HALID BEŠLIĆ U NOVOJ SERIJI Pjevač otkrio je da će tokom…

Podijeli?

Halid Bešlić oduševio je legendarnim hitovima više od 5.000 Kikinđana i priredio koncert za pamćenje.

Popularni pjevač otkrio je i poslovne planove do kraja godine. Halid Bešlić pored ostalog, za Kikindu vezuje i iskreno prijateljstvo sa Mladenom Krstajićem, bivšim fudbalerom.

– Mnogi ljudi ne znaju da je Mladen moj najveći jaran i muzički  fan – kaže Halid i nastavlja:

– Ko zna, da Mladen nije tako uspješan bio na fudbalskim terenima, vjerovatno bi se proslavio na estradnom nebu. Kad se lati mikrofona, to veoma dobro zvuči. Najviše voli da izvodi moje pjesme. Nekad me pozovu telefonom, da čujem kako zvuči s druge strane žice. I uživo sam ga slušao, još dok je igrao u Bundes ligi. U Njemačkoj smo se i sprijateljili. Drago mi je što se i na poslovnom planu ostvario. Pravi izuzetne domaće rakije u čijem ukusu uživaju mnogi aktuelni I bivši fudbaleri, pjevači, a naravno i ja – rekao je Halid.

Pjevač otkrio je da će tokom septembra ili oktobra izdati nov album.

– Imam običaj da pjesme biram i slušam i po pola godine, kako bih se uvjerio da zaslužuju da se nađe na albumu. Šest numera sam već selektirao. Nedostaju još dvije, tri… Biće me i u jednoj seriji. Naravno, pjevaću. Koncerti širom svijeta se podrazumevaju. Pjevaću od  Goražda do Sidneja – najavio je Halid.