ISPOVEST BLUDNE JANE: Moj muž je imao mali, pa sam iz besa stavila DVA u usta!

ŠERUJ / ?

Volim voditi ljubav sa obdarenim.

Iz bogate porodice sam poreklom, sve mi je bilo na dlanu. Kada sam se udala za Zorana, sve je bilo kao u bajci- pun para i uvek dobar i nežan prema meni. Sve je to bilo savršeno, ali… imao je veoma mali. Ako je bio 8 santima u dignutom stanju, tu me secite.

Bila sam mu verna sedam, ili osam meseci. Za to vreme, ne znam koliko sam “filmova za odrasle” krišom odgledala. Bivala sam sve željnija dobrog, grubog se.sa, mislila sam da ću da poludim.

Jedne večeri sam se iskrala iz kuće i izašla na beogradski splav koji je poznat po muvanju. Brzo sam se uvalila dvojici pripitih za sto i naredila im da mi naruče piće. Moje velike grudi obavezno završe pola posla… posle dva sata ćaskanja, šapnula sam jednom od njih da bih rado probala trojku i to što pre! Nije trebalo mnogo da ih ubeđujem. Seli smo u kola i zaputili se u hotel.

Pripiti, počeli smo da se vatamo čim smo zatvorili vrata sobe. Onako zagorela, naredila sam im da skinu gaće, klekla isped njih i stavila njihova dve solidne alatke u usta. Prvo su se zbunili, a onda se prepustili mojoj oralnoj veštini.

Uspela sam da ih dovedem do orgazma i onako musava od sperme otišla sam da se istuširam. “Ovo je bila predigra”, posle pola sata, bili su spremni za novu turu, ovoga puta, i moja maca je dobila dve porcije kobasica.

Sad sam srećno udata žena. Moj muž ne zna da sam bila sa dvojicom, tačno bi me ubio.