MUŽ PREVARIO ŽENU SA NJENOM SESTROM: Njen odgovor će ga potpuno uništiti!

ŠERUJ / ?

Muškarci češće varaju nego žene. Procijenjeno je da će skoro 50 odsto svih muškaraca varati u nekom trenutku svog života s tim da muškarci češće ostavljaju žene kada imaju aferu dok je kod žena to rjeđe. Takođe, podaci govore da će muškarac koji je oženjen skoro uvijek varati ženu mlađom.

Jedan muž je napisao svojoj supruzi:

“Draga ženo, pišem ti ovo pismo da te obavijestim da te ostavljam zauvijek. Bio sam dobar prema tebi posljednjih sedam godina, i nisam imao ništa od toga. Posljednje 2 nedjelje su bile pakao. Tvoj šef je zvao da mi kaže da si dala otkaz danas i to je bila zadnja kap. Prošle sedmice, došla si kući i nisi ni primijetila moju novu frizuru, niti da sam skuhao tvoje omiljeno jelo i da sam čak nosio nove svilene bokserice. Jela si dva minuta, i zaspala odmah nakon gledanja svih tvojih sapunica. Ne pričaš mi više da me voliš, ne želiš se*s više, niti išta što nas povezuje kao muža i ženu. Ili me varaš ili me ne voliš više. U svakom slučaju, ja sam otišao. Tvoj bivši muž P. S. Ne pokušavaj da me nađeš. Tvoja sestra i ja se selimo u sjevernu Virdžiniju zajedno! Imaj lijep život!“.

Žena mu je ovako odgovorila:

“Dragi bivši mužu, ništa mi nije više uljepšalo dan nego tvoje pismo. Istina je da smo ti i ja bili u braku sedam godina, iako ja tebe ne bih opisala kao dobrog čovjeka. Gledam sapunice da bi one nadglasale tvoje kukanje i dodire. Šteta što to ne radi. Primijetila sam kad si se ošišao prošle sedmice, ali prva stvar koja mi je pala napamet je da izgledaš kao djevojčica. Pošto me je moja mama naučila da ćutim kada nemam ništa lijepo da kažem, nisam komentarisala. A kada si skuhao moj omiljeni obrok, mora da si me pomiješao sa mojom sestrom pošto sam prestala da jedem svinjetinu prije sedam godina. A u vezi novih svilenih bokserica: okrenula sam se od tebe zato što je cijena od 50 dolara još uvijek bila na njima, i molila se da to nema nikakve veze sa time što je moja sestra tog jutra pozajmila od mene te pare. Nakon svega ovoga, još uvijek sam te voljela, i mislila da možemo da poradimo na našoj vezi. Tako da kada sam dobila loto od 10 miliona dolara, dala sam otkaz i kupila nam dvije karte za Jamajku, ali kada sam došla kući tebe nije bilo. Sve se dešava sa razlogom, pretpostavljam. Nadam se da ćeš imati ispunjen život koji si oduvijek želio. Moj advokat je rekao da pismo koje si napisao osigurava da nećeš dobiti ni paru od mene. Čuvaj se! Tvoja bivša žena, bogata ko Bog i slobodna!

P. S. Ne znam da li sam ti ikada ovo rekla, ali moja sestra Karla je rođena kao Karl. Nadam se da to nije problem.“
(Kurir)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *