Neobičan slučaj žene koja je O*ALNO zadovoljavala usnulog prijatelja svog muža

ŠERUJ / ?

Iako je mnogim muškarcima mokri san da im se nepoznata prekrasna djevojka usred noći zavuče pod plahtu i pruži oralac života, ima i onih kojima se takve stvari uistinu i dogode!

31-godišnja Teksašanka Megan Davis Hoelting napokon može odahnuti jer narednih par godina ipak neće provesti iza rešetaka, vjerojatno zato jer je priznala kako je kriva za sve za što ju se tereti, kako se iskreno kaje i kako je totalno spaljena! Naime, ova je djevojka prošlog oktobra krenula u pravi mali kriminalni pohod te je u svega par dana skupila prijave za krađu, napad i opijanje u javnosti što nije nimalo čudno za klasičnu pripadnicu južnjačkog white trasha, ali ono što je napravila 27. oktobra sigurno ulazi u legendu inače prilično dosadnog grada Round Rock.

Megan je naime te večeri provalila u stan prijatelja svog muža odjevena samo u spavaćicu i donje rublje te se odšuljala do njegove sobe. Tip je spavao snom pravednika, a Megan je iskoristila situaciju, razodjenula se te sjela na njega obujmivši ga nogama. Frajer se napokon probudio tek nakon što ga je ova počela ljubiti, a iako bismo od pravog Teksašanina očekivali kako će neznanom gostu prvo spičiti metak u čelo, a onda pitati tko je, ovaj to nije učinio, već je posegnuo za svojim mobitelom kako bi bolje vidio tko to upravo stavlja njegov penis u svoja usta! Nakon neodređenog je vremenskog perioda (on tvrdi kako se radilo o sekundama, mi smo naklonjeniji tezi kako su bile minute) tip je ipak zamolio Megan da se makne s njega i izvadi kobasicu iz usta, a kako je ona to odbila, nije imao izbora nego nazvati policiju.

Noćna je pušačica tako zaradila prijave za provalu, napad i pokušaj silovanja, ali porota ipak nije smatrala kako se radi o nečemu zbog čega treba ležati u bajbokani. Sumnjamo kako bi stroga kazna izostala da je neki muškarac upao u stan i zaronio među noge kakve uspavane ljepotice, ali valjda još nismo dosegli toliko željenu razinu ravnopravnosti spolova. A što se tiče Megan Hoelting, nadamo se kako je prestala cugati jer joj alkohol očigledno škodi!