Nesebični je Alen poslao Djeda Mraza svojim bratićima

ŠERUJ / ?

Mališanima je posjet Djedice poželio njihov stariji bratić Alen Bartolović (16) i napisao mu pismo.

– Živim u Zagrebu, ali želim da odeš k mojim sestričnama i bratićima u Zadar. Volim ih najviše na svijetu i sve su mi u životu, a kako se ne viđamo svaki dan, vjerojatno nećemo biti zajedno ni za Božić. Htio bih im ga preko tebe uljepšati, da ga pamte cijeli život – napisao je skromni Alen.

Nakon posjeta djeci Djed Mraz će i po zadarskim ulicama prolaznicima dijeliti darove. Svidjele su mu se želje čitatelja 24sata za skromnim darovima pa ih je poželio što više ostvariti. Nažalost, od silnih pisama trebao je odabrati samo pet. Nakon Zadra Djed Mraz će otići u Vinkovce, gdje će razveseliti mališane Dječjeg vrtića Budućnost.

– Mi smo se jako trudili i bili dobri cijelu godinu – napisala su mu djeca. U Ludbregu će Djedica posjetiti obitelj Suzane Pongrac. Zbog teških bolesti u obitelji ona ne može djeci priuštiti pravi Božić. U Rijeci Djedicu nestrpljivo očekuje prvašica Anđelina Flis Velić.

– Nemam posebnu želju za sebe, ali moje seke i moju mamu koju najviše volim želim razveseliti bilo čime – napisala je skromna djevojčica. Obitelji koje će posjetiti na istaknutome mjestu moraju pronaći “poziv Djedu Mrazu”, koji će zalijepiti na vrata ili prozor svojeg doma.

Tako će im Božić s Djedom Mrazom biti još čarobniji. Tko će uskočiti u ulogu simpatičnog bradonje, još je iznenađenje. U Karlovcu je kostim Djeda Mraza odjenuo glumac Dušan Bućan (39). Nakon posjeta domu dječaka Julijana (9) i Joška (8) Jakina, Djedica je dijelio darove u središtu grada. Obradovao je karlovačke ulične čistače, majke s bebama i bakicu od 93 godine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *