OVO JE PRAVI RAZLOG RASKIDA: Katarina Grujić varala dečka s hrvatskim biznismenom!

ŠERUJ / ?

Razlog kraha dvogodišnje veze zvijezde „Granda“ Katarine Grujić i njenog dečka Nemanje Buhe jeste ljubomora, ali s povodom. Kaća je već izvijesno vrijeme u vezi sa vlasnikom noćnog kluba u Hrvatskoj, ekskluzivno saznaje Kurir.

Kako naš izvor tvrdi, Kaća se neko vrijeme viđala sa vlasnikom kluba u Hrvatskoj kod koga je često imala nastupe. Informacija da nije vjerna najprije je došla do Nemanjine porodice, koja mu je to odmah prenijela. Kada je Buha svoje sumnje potvrdio, razlaz je bio neizbježan.

Imaju i fotke

– Nemanjina porodica je veoma uticajna, ima poslovne partnere u svim zemljama bivše Jugoslavije. Igrom slučaja, oni su u prijateljskim odnosima i sa bliskim saradnicima ovog biznismena, pa je bilo neminovno da saznaju. Čak su im proslijedili i Katarininu fotografiju u zagrljaju tog muškarca – kaže izvor Kurira blizak porodici Buha.

– Kada su saznali za Kaćin ispad, Nemanjini roditelji su sve prenijeli sinu i insistirali da on raskrsti s njom. Ipak, on je lično želio da se uvjeri u Kaćinu nevjernost, pa ju je danima provjeravao – priča izvor blizak porodici Buha.

Tim povodom, pozvali smo Grujićevu, koja je kategorički negirala ove optužbe.

– Nije istina da sam varala i ne znam odakle ljudima priče da sam bila nevjerna. Navikla sam da mnogima budem trn u oku, pa znam da će sada svašta da izmišljaju o meni. Pa ja sam raskinula s njim i ljudski smo se pozdravili – rekla je pjevačica, a na pitanje da li je i dalje u kontaktu s bivšim, rekla je:

– Ne čujemo se. Rekli smo šta smo imali prije deset dana i više nema potrebe da se čujemo – završila je Kaća.

Slobodan sam

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Nemanjom, ali on se nije javljao na broj poznat redakciji. Inače, Buha je prije nekoliko dana na Fejsbuku napisao status posvećen bivšoj djevojci: „Ako je njega varala s tobom, varaće i tebe s nekim.“

Međutim, bratanac Ljubiše Buhe Čumeta je taj status izbrisao, a juče je na Instagram postavio sliku bivšeg predsjednika Jugoslavije i Srbije Slobodana Miloševića, a ispod je napisao: „Slobodan. Single“. Oni koji su ga pratili zbog Kaće ovim komentarom nisu bili oduševljeni.(Kurir)