ŽIVOT PRIČA PRIČE Poznata voditeljica u novoj životnoj ulozi

ŠERUJ / ?

Istinite emocije, istiniti životi u nevjerojatnim pričama o ljudima čija snaga inspirira

Irina Čulinović je televizijska i radijska voditeljica, te urednica s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Više od 20 godina radijske karijere donijelo joj je i nominaciju za svjetskog radijskog Oscara, a prema istraživanjima, najdraža je voditeljica slušatelja diljem Hrvatske. Televizija je Irini ipak prva ljubav, a sada se ponovno vraća u voditeljsku ulogu. Irina se pokazala i kao izvrsna kuharica u prvom celebrity MasterChefu, iako nije odnijela pobjedu, svojim je kulinarskim umjećem itekako impresionirala žiri. Ipak, kao najvažniju u životu, Irina uvijek ističe onu majke, ali i to kako je jako ponosna na najvažnijeg muškarca, sina Karla.

Irina Čulinović: ‘Samo želim živjeti u miru’

Kako stvari stoje, moguće je da Karlo jednog dana dobije i sestru jer je to Irinina velika želje. Jednom je prilikom za večernji.hr izjavila, ‘Može, ako preskočimo devetomjesečno nošenje, dojenje, insomniju, minus na tekućem zbog pelena i ostalih sitnica. Emotivno, nedostaje mi kći s kojom bih motala sarme, ali sumnjam kako ću to realizirati u ovom životu’.

“Život priča priče” je emisija koja obrađuje široki spektar socijalnih i društvenih tema. Svaka emisija gledatelje će upoznati s nevjerojatnim ljudima i njihovim životnim pričama, te probuditi u njima snažne emocije. Brojne ljudske sudbine koje će ovdje biti ispričane gledatelje će ostaviti bez teksta, a upoznat će nas između ostalih i s hrabrim pojedincima, borcima koji će svojim primjerom pokazati da je čovjek u stanju prebroditi sve probleme. Dok se smijeh i suze isprepliću podsjetit ćemo se što je zapravo najvažnije u životu, a to je ljubav.

U prvoj epizodi upoznajemo Jovanku Koprek iz Kutine koja je u potrazi za svojom sestrom Jasminom koju je zadnji put vidjela kada je imala samo deset godina, odnosno prije 34 godina. Jasmina je posvojena i odvedena u Švicarsku. Sve što Jovanka želi je vidjeti kako izgleda, saznati kakav život vodi , a spremna je i na mogućnost da ju sestra ne želi upoznati. Ništa ne želi od nje, samo sanjaju da je vidi. Ekipa emisije ”Život priča priče” pronašla je Jasminu u gradiću Sempach u Švicarskoj, poznata je adresa gdje živi i radno mjesto. Ekipa emisije uputit će se do nje. Hoće li doći i do susreta davno izgubljenih sestara, gledatelji imaju priliku saznati u prvoj epizodi emisije ”Život priča priče”.

Druga priča upoznat će nas s Karmen Soldo, učiteljicom razredne nastave, koja iza sebe ima 30-godišnju praksu u području pedagogije. Sa svojim učenicima postiže nevjerojatne rezultate na području matematike. Također je i voditeljica dramske i plesne skupine. Petnaestak godina provodi projekt ”Dobro je činiti dobro” te potiče djecu na humanitarne akcije i produbljuje njihov senzibilitet prema starijima i djeci sa poteškoćama u razvoju. Njezin posao za nju je radost i neprestano otkrivanje. Škola joj je drugi dom, a učenici su njezini cvjetovi za koje nastoji biti sunce. Bit će zanimljivo vidjeti koje iznenađenje će ovoj učiteljica prirediti njezini učenici.

Uz Irinu, u emisiji će se kao suvoditelj pojaviti i popularni Dorijan Elezović.