Šaban Šaulić nastavlja svađu sa kolegicom: Ne bojim se prijetnji sina Ane Bekute

ŠERUJ / ?

Kako sada stvari stoje, Šaban Šaulić nikako ne može da „proguta” što Ana Bekuta u takmičarskom šouu „Zvezde Granda”, sabotira sve takmičare koji interpretiraju njegove i Ildine pjesme.

On se, nakon operacije u Italiji i oporavka, ponovo pridružio žiriju i opet je na mjestu predsjednika istog. Po povratku Šaulić nije pružio ruku ni Ani kao ni Draganu Stojkoviću Bosancu zbog ranijih svađa i nesuglasica. Kako Bekuta nije štedila „kralja folka” poruku joj je poslala njegova kćerka Sanela moleći je da više ne ulazi u raspravu s njenim ocem jer mu je ionako zdravlje narušeno.

Pričalo se kako je Ana u jednoj od poruka Saneli napisala kako s njom tako ne može razgovarati jer nisu zajedno ovce čuvale. Takva prepiska još više je naljutila Šaulića pa mu tek sada ne pada na pamet da se pomiri s pjevačicom.

Šaulić je još više pobijesnio kada su mu novinari rekli kako je, navodno, Anin sin rekao da će, nastavi li Šaban da je i dalje proziva u medijima, da se obračuna s njim. Toliko je to naljutilo Šaulića da je javno kazao kako ne zna ni ko je njen sin niti kakve on ima veze s njihovom raspravom kada ga niko nikada nije ni spomenuo.

– Njega niti nekoga iz njegovog okruženja za koje ne znam ni kakvo je, niti se bojim niti razmišljam o njima. Ma, koga će on prebiti, ko je uopće taj mladić? – zapitao se popularni pjevač.

– S druge strane, Anu nisam napadao. Ona je ta koja u emisijama degradira takmičare koji pjevaju moje ili pjesme moje kćerke Ilde. Ona je dirnula u moju porodicu, ne ja u njenu i pitam se onda zašto bi se ona u toj priči našla uvrijeđena? Ana je na jedan prostački način komunicirala sa mojom Sanelom misleći vjerovatno da će ona nastaviti da se dopisuje s njom. Ali Saneli ne pada na pamet da se na takav način kompromitira –ispričao je Šaulić.