Sinan Sakić poručio Miletu Kitiću da mu neke stvari nikada neće

ŠERUJ / ?

Sinan Sakić zakleo se da više nikad neće progovoriti ni riječ s bivšim najboljim prijateljem Miletom Kitićem.

On neće da oprosti kolegi što ga u maju 2009. godine nije pustio da uđe na njegovu žurku poslije koncerta u Kombank areni, na kojem je bio specijalni gost.

– Nisam zaslužio ono što mi je uradio. On je mrtav za mene. Taj vazduh ne dišem. Na koljenima da me moli, neću mu oprostiti. Ponizio me je na najgori mogući način i zadao mi bolan udarac. Budeš nekome gost na koncertu, a poslije ti se traži pozivnica za afterparti. Strašno! Ne postoji nikakva šansa da se pomirim s njim – započeo je Sinan priču i nastavio sa suzama u očima:

– Nikad nije ni pokušao da se izvini. Pošto nismo pušteni na žurku, otišao sam sa suprugom Sabinom, menadžerom Banetom Obradovićem i još nekim društvom u kafanu. Uz tamburicu smo se proveli bolje nego ikad – kaže Sakić, koji će 3. juna održati beogradski koncert na stadionu Tašmajdan.
Pjevač dodaje da je tu noć Miletova supruga Marta Savić došla kod njega u kafanu.

– Marta, koju mnogo volim, napustila je žurku u četiri ujutru i došla kod nas u kafanu. Plakala je i izvinjavala se! Nisam joj dozvolio da se nervira. Da je Mile došao u to vrijeme i rekao da nije kriv, ja bih mu tada oprostio. Niti je došao niti je našao za shodno da se izvini – kaže folker.
Sinan ističe da je tokom proteklih osam godina sretao Kitića, ali je bježao što dalje od njega.
Mile Kitić kaže da ne oseća nikakvu krivicu zbog svađe sa Sinanom.

– To je njegova stvar. Mislim da on to tako ne misli. Mi se nismo svađali i ja nisam ljut na njega. To je bio neki nesporazum poslije koncerta, imao sam afterparti, a on nije imao karte i obezbjeđenje nije htjelo da ga pusti. Nisam ni znao za to, niti sam imao išta s tim. Mislim da Sinan ne razmišlja tako, a ja nemam potrebu da ga jurim. Ne osjećam se krivim, ali mi je ipak žao.
(Kurir)