Šmizle grabe ka vrhu naše estrade, bez skandala samo sa kvalitetom su dokazale da vrijede. Pogledajte detalje turneje po Makedoniji

ŠERUJ / ?

Mlade lijepe i atraktivne Šmizle polako ali sigurno grabe ka samom vrhu na estradnom nebu, to pokazuju i njihovi nasupi gdje god da se pojave one ostavljaju fantastičan utisak kod pobulike.

Kako sa svojom interpretacijom, izgledom i scenskim nastupom one su dokazale da vrijede a publika je to prepoznala. Pod sigurnim vodstvom najboljeg menadžera Rajka Mijanovića kojeg mnogi zovu ‘Ministar’ koji je i osnovao grupu ‘Šmizle’ i koji ulaže u taj projekat koji je veoma uspješan i korak po korak Šmizle idu na sami vrh estrade. Uskoro spremaju 2 nove pjesme, 2 dueta gdje će se sigurno još više približiti svome cilju, a to je ulazak u sami vrh estradnog neba. Najave dueta kao i više informacija o Šmizlama možete vidjeti na njihovoj officijalnom stranici klikom na OVDJE.

Evo ovog vikenda po prvi nastupaju u Makedoniji, ovim putem pozivamo sve makedonce da posjete njihove nastupe u ovim gradovima:

22.09 diskoteca ‘Akropolis’ – Negotino

23.09 privatna zabava – Skoplje

24.09 diskoteka ‘Selekt’ – Strumica