Evo kako zaraditi od kuće putem Google Adsensa

Podijeli?

Adsense je affiliate marketing platforma u vlasništvu Googla i fantastičan je alat koji omogućava svakoj osobi zarađivanje novca preko interneta.

Google AdSense zarada zapravo uopće nije tako teška, ali morate shvatiti da ona dolazi vremenom i pronalaženje pravih informacija za početak zaista je važan dio procesa. Ali najviše od svega vaše strpljenje i vaša predanost će odrediti kada i koliko ćete početi zarađivati.

Što je Google AdSense zarada i kako funkcionira?

AdSense je potpuno besplatan način za zarađivanje novca online jednostavnim postavljanjem oglasa u sadržaj vašeg bloga, te posjetiteljima vaše web stranice prikazivati ​​relevantne i privlačne oglase, pa čak i prilagoditi izgled i dojam oglasa kako bi se podudarali sa izgledom vaše web lokacije.

Oglasi koji se prikazuju plaćaju oglašivači raznih marki i brendova koji promoviraju svoje proizvode online. Budući da ti oglašivači plaćaju različite cijene za prikazane ili posjećene oglase, iznos koji zarađujete može varirati.

Ovo je otprilike AdSense u tri koraka:
1. Registrujete se.
2. Postavite reklame na svoj blog-sajt
3. I nakon toga u zavisnosti od posjeta koju imate na vašem blogu-sajtu, što više posjeta to će naravno biti više i klikova na oglase i samim tim ćete više zaraditi.

Google AdSense nije samo za one koji izrađuju tekstualni sadržaj. Ako više preferirate videozapise, započnite objavljivati jedinstvene videozapise na YouTubeu putem vlastitog YouTube kanala.

Nakon što ste pokrenuli svoj kanal, možete otvoriti značajke YouTube kanala i uključiti unovčavanje. To će vas voditi kroz postupak povezivanja vašeg YouTube kanala s AdSense računom kako biste mogli unovčiti svoje videozapise.

Nakon što ste povezali YouTube kanal s AdSense računom, možete odabrati koje ćete videozapise unovčiti i koje će se vrste oglasa prikazivati gledateljima videozapisa. Jednostavno otvorite Upravitelj videozapisa, provjerite koji videozapis želite unovčiti i odaberite postavke oglasa tog videozapisa.