ISPOVEST BEOGRAĐANKE: MAŠTAM DA GA STAVIM U USTA, DRHTIM OD UZBUĐENJA!

Podijeli?

Neobične se.sualne fantazije jedne Beograđanke još jednom su potvrdile činjenicu da je ženska se.sualnost jedan širok i neistražen predeo…

Nisam primer normalne devojke. I to znam. Se.s me ne interesuje, niti me uzbuđuje pomisao da me neki muškarac pipa, steže, ljubi, gura svoj jezik i prste. Tako je od srednje škole. Ni brak u susednoj zemlji, ni rođenje sina, nisu promenili moj fetiš.

 

Uzbuđuje me samo da se igram s p.nisom. Volim da ga držim u ruci i ustima. Jednostavno rečeno – uživam da ga pušim. Svaki put kad vidim interesatnog muškarca, pomislim kako bih ga rado stavila u usta. Nekad je uzbuđenje toliko snažno da mogu svršiti za čas posla. Dok sedim s nekim u restoranu ili kafiću, često mi pogled padne na njegov šlic. U tom momentu počinjem da se tresem. Oni koji me znaju, s kojima sam u vezi, odmah me vode u kola ili kući da mi stave igračku u usta. Nekad je drhtavica toliko snažna da zaplačem. Seks mi nije bitan. Dovoiljno je da kleknem i da ga ispušim da bi svršila.

Neki moji mladići to nisu shvatili. Delovalo im je kao da me nedovoljno uzbuđuju za se.s, što je donekle bilo istina. P.nis je za mene vrhunska igračka iz kojeg volim da iscedim poslednju kap.