ISPOVEST DEVOJKE KOJA JE IMALA S.KS S BRATOM Digao bi mi spavaćicu i dirao me, a onda je uzeo ruku…

Podijeli?

Svog brata opisala je kao čudovište i rekla da joj je ukrao detinjstvo. Kako je rekla tri puta ju je silovao dok je imala između 9 i 11 godina, a četiri puta kad je imala između 12 i 13 godina.

– On je bolesno čudovište, nadam se da će goreti u paklu! Uništio mi je detinjstvo, moje obrazovanje je patilo, a kasnije sam se borila s depresijom i anksioznošću. Radio je to tako što bi se skrivali ispod pokrivača na krevetu, a on bi mi pričao da se igramo. Sećam se da je ležao na meni go. Podigao bi mi spavaćicu i dirao me, a onda bi uzeo moju ruku i iskoristio je kako bi ga zadovoljila. Uvek sam se pravila da spavam i leđima okrenula leđima od njega. Bila sam prestravljena i zbunjena i nisam znala šta drugo da uradim. To bi se uvek dešavalo nedeljom naveče.

Kasnije se zlostavljanje pretvorilo u silovanje.

– Pokušavala sam da ne plačem i da što pre sve završi. Nisam smela nikom ništa da kažem. Proživljavala sam pakao – u mojoj kući nikada nije bilo ljubavi, nije bilo normalnih odnosa.

Ona se je prisetila i kako je izgledalo kada mu se prvi put suprostavila.

– Prala sam sudove kada mi je prišao, a ja sam skupila hrabrosti da mu kažem da me ne dira više.Pravio se da ne zna o čemu se radi. Laknulo mi je kada je sve prestalo, ali nisam ni slutila koliku će to štetu ostaviti u mom životu.