ISPOVEST OVE SRPKINJE ĆE VAS ŠOKIRATI: KAD UGLEDAM P., POTPUNO POLUDIM: Lekari su me lečili, ali ja i dalje imam problem

Podijeli?

Jedna devojka zbog svog straha godinama živi u apsistenciji.Pročitajte njenu nesvakidašnju ispovest.

Nisam ružna, imam zaista dobre noge, a čak ni moj struk nije toliko loš –  ovako je započela svoju neobičnu ispovest anonimna devojka.

Prvi s. odnos imala je sa 15 godina.

– To je bila tipična tinejdžerska priča, iskrala sam se krišom dok je moja mama spremala večeru. Ali, nakon toga, dogodilo se nešto grozno. Sa 22 godine razvio mi se prilično neprijatan i bolan osjećaj u predelu vagine. Poremećaj koji se zove vulvodinija.To se postepeno pogoršavalo, do trenutka kada nisam mogla da podnesem da me neko dotakne u predelu vagine. Bolelo me je čak i kada dugo sedim, ili dok nosim uske pantalone – kazala je ona.

Ubrzo sam pronašla doktora koji je specijalizovan za takve bolesti. Naterao me je da stavim ogledalo između svojih nogu, kako bi mogao da mi pokaže crvene kolutove koji su se nalazili oko vagine. Tretmani koje sam imala, bili su užasno bolni, kao da me je neko ubadao nožem, a osim što su bili bolni, morala sam da apstiniram, ali i da odem na operaciju.

Bolni tretmani

I pored toga, dečko sa kojim sam izgubila nevinost bio je uz mene. A onda kada se sve to završilo, i kada sam rešila da ponovo imam s.ks, on je nestao. Oporavak je bio prilično brutalan. Nisam ni slutila da ću toliko kopči i šavova imati tamo dole. Ali ono što je bolelo više od toga su psihički ožiljci. Sa vezama i s/eksom pauzirala sam nekoliko meseci. Ali polako sam došla na ideju da pokušam ponovo, želela sam da imam dečka, i nekoga pored sebe. Prvi dečko koji mi se zaista svideo, činio mi kao savršen.

Sa njim sam imala zaista lepe momente, ali kada je došlo vreme da spavamo zajedno jako sam se uplašila. Osećala sam kao da sam slomljena “tamo dole”. A onda nakon nekoliko nedelja, prestao je da odgovara na moje pozive. Nakon toga, stalno sam bila u potrazi za tipom kojem bih mogla da verujem i koji će biti nežan prema meni, najviše zbog mog problema.

Pokušala sam sa dejtovima na slepo, a jednom sam se čak i zaljubila u svog kolegu. Izlazili smo na večere, išli u bioskop, ali on nikada nije napravio potez. Zajednički prijatelji uverili su me u to da je on gej.  A on se oženio prošle godine, i to ženom.

Činjenica ja da sam slomljena, osećam da sam nedostojna nečije ljubavi, i to sve zbog  stvari koja je mogla da se desi bilo kojoj ženi, za mene je postala previše. Moj strah bio je ogroman. Nastavila sam da izlazim, pratila sam razna dešavanja  sa svojom porodicom i prijateljima pre svega.

Cela ova “penis blokada” ima čak i svoje prednosti, prvenstveno zbog toga što je iskorenila neverovatnu količinu kretena koji su me spopadali na svakom koraku, a jedino što su želeli od mene je s.eks.

Ginekolozi su mi rekli da je operacija odradila odličan posao, da se nikakva promena čak i ne primećuje. Ali pregledi su i dalje bolni. Ne mogu čak ni tampone da koristim. Preplašena sam. Nakon toliko godina, kada sagledam svoj život bez s. eksa, mogu da kažem da je moj život divan, i ono što me usrećuje jesu moja porodica, i prijatelji. I dalje sam druželjubljiva i otvorena osoba. Ali ono što mnogi ne vide je koliko sam u stvari slomljena i prazna u sebi. Jednog dana, nadam se da će moje rane potpunosti zaceliti”, opisala je svoju situaciju, u nadi da će se osećati lakše.