ISPOVEST POČETNICE U S…: Prvi put sam ga dotakla, a ovo me je najviše iznenadilo!

Podijeli?

Bila sam u četvrtom srednje, i većina mojih drugarica već je bilo izgubilo nevinost. Bila sam sa dečkom već nekoliko nedelja, i počelo je opasno da me kopka da i ja to uradim

Ipak, plašila sam se bola i velike promene, pa sam počela, da tako kažem, sitnijim koracima.

 

Puštala sam ga, već posle prvih nekoliko sastanaka da me dodiruje, a i ja sam počela sa dodirima. Kada smo prvi ga prvi put dovela kući dok sam bila sama, znala sam da je trenutak da uradimo i nešto više. Neko vreme smo ćaskali, a onda sam sela pored njega na krevet, pa smo počeli da se ljubimo i mazimo. Bila sam stvarno odlučna da napravim i sledeći korak. Pustila sam ga da mi raskopča pantalone i zavuče ruke u gaćice. Kada je pokušao i da mi ih svuče, nisam ga pustila dalje.

Ali sam i ja njega dodirivala. Raskopčala sam mu rajsferšlus i počela da ga zadovoljavam, ručno. Bila sam vrlo uzbuđena kada sam videla da mu prija. Bilo je to neverovatno iskustvo.

Kada je doživeo orgazam, još nekoliko sekundi smo ležali nepomično. Do tog trenutka uopšte nisam ni gledala dole, glava mi je bila na njegovom ramenu, a oči zatvorene. Ona stvar mi je i dalje bila u ruci, a erekcija mu još nije bila spala, i najednim sam pomislila da pogledam kako zapravo izgleda… Pogledala sam i videla da ima veliku venu koja se videla ispod kožice. Bila sam fascinirana tim prizorom, i neko vreme sam ga samo posmatrala dok je on dremao ležeći na leđima. Da sam to videla pre, ne znam da li bih smela da ga dotaknem, pomislila sam, jer bih pomislila da bi ga to bolelo.

Prošlo je još nedelju dana pre nego što smo išli do kraja, ali ovo prvo iskustvo ostalo mi je duboko urezano u pamćenje…