KAO U STARA VREMENA: Aleksandra Prijović kao Silvana Armenulić oduševila sve (VIDEO)

Podijeli?

Aleksandra Prijović veoma se obradovala kada je dobila poziv Nikole Burovca da otpjeva naslovnu numeru za pozorišnu predstavu “Kafana Balkan”, koju je on napisao.

Kako je Aleksandra otkrila, Burovac je tokom komponovanja prave narodne pjesme odmah znao da je jedino ova mlada pjevačica može otpjevati na pravi način, što joj je i te kako imponovalo. Zbog toga je riješila da prihvati poslovnu ponudu i usreći autora numere, ali i ekipu koja stoji iza najavljene pozorišne predstave.

 

– Veliko mi je zadovoljstvo promovisati pozorišnu predstavu “Kafana Balkan” na ovako prelep način. Ovo je za mene bilo jedno divno iskustvo gde sam imala priliku da budem neka druga osoba u nekom drugom vremenu bar na kratko. Uložili smo puno truda i ljubavi u ovu numeru i spot i nadam se da će trajati jer ona to zaslužuje – napisala je Aleksandra na Fejsbuku.

Aleksandra je za pjesmu “Uspomene” koja će, prema prognozama, biti veliki kafanski hit, snimila i spot u prigodnom ambijentu, a muzika, njena interpretacija i atmosfera koju su željeli da dočaraju podsjetila je publiku na legendarnu Silvanu Armenulić.