POZNATI PJEVAČ VEĆ GODINU DANA ŽIVI U KOLIBI U NJEMAČKOJ! Tu je pronašao mir, a sada se bavi ovim…

Podijeli?

Pjevač Dejan Ćirković, poznatiji kao Ćira, već 25 godina sa porodicom živi u Njemačkoj, ali kako je korona zaustavila cijeli svijet i obustavila putovanja, pjevač i dalje ne uspjeva da se vrati u Srbiju, zbog čega iskreno pati jer svoje svoje roditelje i prijatelje nije vidio čak godinu dana

Ipak, svoje skrovište pronašao je u vikendici iznad Štutgarta gde se posvetio poljoprivredi.

– Tu sam od marta prošle godine, sad će da bude tačno godinu dana kako sam u kolibi – kaže Ćira i objašnjava kakva je situacija u Njemačkoj.

– Od 2. novembra pa do danas je sve zatvoreno, samo rade prodavnice za hranu. Ni frizerski saloni, ni restorani, ni kafići ništa ne radi, u gradu nema žive duše. Imali smo i policijski čas, pa su ga ukinuli, al’ šta nam vredi kad nemamo gde da idemo?! –

Tvrdi da je u kolibi pronašao svoj mir i da višak slobodnog vremena koristi kako bi sadio povrće za sopstvene potrebe. Za sad ima samo bijli luk, a na proljeće očekuje ga i drugo povrće.

– Za svaki slučaj da se nađe, ali nemam mesta da snabdevam Nemačku belim lukom – našalio se i priznao da mu je teško što godinu dana nije video svoju porodicu u Srbiji. Kaže da se zbog toga osjeća kao da je u zatvoru.

– Nadam se da ću polovinom marta uspeti da dođem u Srbiju – kaže on i dodaje:

– Ovde je zabranjeno okupljanje, ali mi nekad kršimo to pravilo, mada ne bude nas više od dvoje, troje. Skupimo se u kolibi kad je lepo vreme i malo roštiljamo uz rakiju – istakao je pevač.