Rada Manojlović se udaje za bosansku “Zvezdu Granda”!?

Podijeli?

Priča se da će Rada reći sudbonosno “DA” kolegi Harisu Berković. Pročitajte šta je o tome rekao Harisov otac Mirsad Berković

Rada Manojlović nedavno posjetila jedan salon vjenčanica gde je odabrala haljinu za njen najljepši i najvažniji dan u životu. Kako piše “Dnevni avaz”, šuška se da će se pjevačica udati za svog kolegu iz “Zvezda Granda” Harisa Berković.

Navodno, Rada je toliko osvojila Berkovića, da je ona njemu postala centar svijeta i da je čak promijenio broj telefona. Šta se zaista dešava po ovom pitanju, ispričao je Harisov otac Mirsad.

– Promijenio je broj telefona, ali to je bilo prije ovih dešavanja. Na Fejsbuk profilu broj mu je bio javan pa su ga zvali fanovi, zbog obaveza i posla nije mogao više da se javlja pa je odlučio promijeniti broj – naveo je gospodin Berković za “Dnevni avaz”, i dodao da se zna sa Radom Manojlović i da je ona super:

– Upoznao sam je još kad se Haris takmičio u “Zvezdama Granda” i nema onaj stav nedodirljive ličnosti. Trenutno javnost bruji o njihovom odnosu, a u pitanju je nastavak zajedničkog rada, ali normalno je da su se i zaljubili. Znamo kakvo je danas vrijeme, sve se spontano dešava – istakao je on, a na pitanje da li bi mogao da Radu zamisli kao snahu, odgovorio je:

– Mogao bih je zamisliti kao svoju snahu, zašto ne, nije neka aždaja. Koliko znam i koliko sam upućen, još neće biti vjenčanja. A to što je Rada boravila u salonu vjenčanica može biti i poslovno – zaključio je Mirsad Berković.