TUCALA SAM SE SA NAJBOLJIM DRUGOM MOG MUŽA: ONDA SAM PRIMILA POZIV KOJI ME JE SLOMIO!

Podijeli?

Nažalost, veliki broj brakova završi razvodom, a posebno su neprijatni oni koji se završe zbog nečije preljube.

Ispovest jedne žene koja je varala svog muža, i to sa njegovim najboljim prijateljem je dokaz koliko stvari mogu da se pogoršaju ukoliko zanemarimo i prestanemo da obraćamo pažnju na svog partnera i šta on radi.

– Kao i uvek, nalazili smo se u jeftinim motelima, kako bi bili sigurni da nas niko neće prepoznati. Krevet, kada, ormar, noćni stočić, tepih, sve i svuda sam želela da probam sa njim. Ne znam ni ja tačno kada se sve to otelo kontroli, ali nismo mogli da prestanemo.

Ni 15. jul se nije mnogo razlikovao. Ispratila sam muža na posao, a ja sam otišla u motel da se nađem sa njegovim najboljim prijateljem. Viđali smo se već 6 meseci, ali strast nije prestajala. To nas je i vuklo. Da li zbog toga što je bila zabranjena ljubav i bila pogrešna, ne znam. Znala sam šta bi ljudi mislili o meni da saznaju, ali dok mi je nasilno skidao tange, povlačio haljinu na gore i na krevetu pritiskao svojim telom moje, nekako sam se zbog tog osećaja “prljavosti” još više napaljivala.

Satima smo imali divlji seks, a onda mi je telefon zazvonio. Pogledala sam i bio je moj muž. Ništa nije moglo da me pripremi za ono što ću čuti.

Moj ljubavnik je ležao i slušao samo moju stranu razgovora, koja je išla: “Ćao! Baš mi je drago što si nazvao… Stvarno? To je divno…. Baš sam srećna što se tako lepo provodiš….. Može, to zvuči odlično! Volim i ja tebe. Ćao”

Bila sam slomljena. Najbolji prijatelj mog muža me je upitao šta je bilo, na šta sam mu odgovorila da mi je suprug upravo rekao kako uživa na pecanju sa njim.
Izvor: globalno.org