ŽIVIM U NJEMAČKOJ, TRAŽIM NEKOG ZA VEZU!

Podijeli?

Ovdje je teško naći dobrog čovjeka.

U Njemačkoj živim već sedam godina, i još nisam pronašla svoju srodnu dušu. Ne kažem da su Nijemci loši ljudi, ali teško je naći pravog čovjeka koji te ne bih zeznuo za nešto oni su takvi gledaju samo na svoju korist.

Često dolazim u Hrvatsku barem svaka dva mjeseca, tamo imam kuću na moru i moram je obići. Ali nikada nemam vremena toliko da malo izađem van negdje u grad da bih upoznala nekog muškarca, prosto se zabavom drugim stvarima i dođe vrijeme kada moram ići natrag.

Voljela bih upoznati nekog tko je Hrvat kao i ja želim se udati baš za takvog, netko tko će me voljeti i poštovati i na posljednju štiti. Netko sa kime bih mogla stvoriti potomstvo i da živimo u ljubavi i slogi. Jedino je uvijet da se doselio kod mene u Njemačku pošto tu imam svoje firme i radim, dobro mi ide i ne bih voljela to napustiti jer ipak tu sam dugo.

Ne tražim nekog posebnog ljepotama, bitno mi je da ima srce i dušu i da se zna ponašati kao pravi muškarac prema ženi. Nisam osoba koja voli nasilje nad ženama niti volim muškarce koji su skloni alkoholu, kockanju i varanju. Nijemci su takvi i zato mi se ne sviđaju, a sigurna sam da kod nas ima još takvih kakve tražim samo treba naići u pravo vrijeme.

Ja imam 28 godina i mislim da mi je vrijeme da se udam i da se Skradin sa osobom koju volim i ona mene. Nadam se dobrom rezultatu i da ću naći nekoga za sebe i da ću napokon uživati i biti sretna onako kako i treba.