BOSANKA ODUŠEVILA ŽIRI Zbog nje je Lukas pao sa stolice ali BUKVALNO (VIDEO)

Podijeli?

Čim je Nejra Prosić (18) zapjevala pjesmu “Rijeka bez imena” uslijedio je glas od Ane Bekute, koja je bila oduševljena njenim pjevačkim umijećem.

Aca Lukas je toliko uživao u njenom nastupu da se potpuno opustio i prepustio uživanju da je na kraju i pao sa stolice. Podignuvši sve četiri uvis Lukas je pao na leđa čime je prvo zabrinuo, a potom i nasmijao sve u studiju.

“Pazi, oborila si Lukasa s nogu. On je stvarno pao sa stolice kako ti dobro pjevaš”, poručila joj je Jelena Karleuša, dok je Marija Šerifović dodala da je zasluženo dobila svih sedam glasova.

Nakon otpjevane druge pjesme “Ljubav čuvam za kraj”, Nejra je pokupila simpatije žirija i osvojila svih sedam “da” za prolaz u naredni krug.

“Odlična si bila, imaš neki x factor. Dobra si za ovu scenu, sve je na tvojoj strani”, rekla je Ana Bekuta, dok je Viki Miljković prokomentarisala da je je jedna od boljih takmičarki u ovoj sezoni.

“Mi na našoj sceni nemamo vatrene crvenokose, tako da zauzela bi mjesto među velikim zvijezdama. Tako lijepo pjevaš, tako zračiš,svaka čast”, dodala je Jelena. Lukas je “zaprijetio produkciji da slučajno ne pusti snimak njegovog pada, jer će to oboriti sve rekorde pregleda na Jutjubu.

Pogledajte video.