KAD NAUČITE OVE MALE TAJTE FLERTA – MOĆI ĆETE DA OSVOJITE SVAKU ŽENU!

Podijeli?

Ukoliko nemate uspeha kod žena, ne morate preterano da brinete jer se to lako može popraviti ukoliko budete pratili saveta posle kojih ćete postati majstori flerta.

Kontak očima najjednostavnija i najefektnija alatka koja će vam pomoći da privučete nečiju pažnju. Verovali ili ne, čak 80 odsto informacija koje šaljemo drugima, upravo dolazi iz očiju.

1. Skeniranje od četiri i po sekunde. Normalno skeniranje lica traje tri sekude. Kontak očima koji traje više od 10 sekundi znači dve stvari – ili ćete se posvađati s nekim ili otići na seks. Produženi kontakt očima od četiri i po sekunde izaziva jaku emocinalnu reakciju. Ona aktivira vaš nervni sistem, podiže nivo srčanih otkucaja, krv proključa i stimuliše stvaranje hormona. Ovo je znak da vam se neko sviđa.

2. Šaranje i fokusiranje. Fokusirajte vaš pogled na nekom kako bi ta osoba bila svesna da ste je primetili. Malo prošarajate sobom i ponovo vratite pogled na osobu, koja vam se sviđa. Na taj način šaljete poruku: Pregldeo sam konkurenciju i ti si i dalje ta koja mi se sviđaš. Ako nečiji pogled odluta i ne vrati se posle minut ili dva, onda defintivno nije zaintersovana.

3. Trougao flerta. Studije su pokazala da u zavisnosti od situacije i privlačnosti, gledamo različite delove nečijeg lica. Kada komunicirate sa strancem ili vodite poslovni razgovor oči će vam biti fokusirane na vrh nosa. Sa prijateljima vidokrug se šri na oči, nos i usta. Kod ljubavnika ili osoba koje nam se sviđaju, pogled se širi, doseže do grudi i čak i genitalija.

4. Treptanje. Ako smatrate da je neko privlačan, treptaji oka će vam biti češći i učestaliji. U slučaju da se sviđate toj osobi, ona će nesvesno početi da trepće i pokušati da odgovori vašem ritmu i količini treptanja.

5. Namignite ako želite. Blago namigivanje u kombinaciji sa laganim osmehom može biti potez, koji će vas dodatni zbližiti. Ignorišite loš publicitet, koje namigivanje ima u javnosti, jer kada se uputi u pravo vreme, može da bude izuzetno efikasan.