KAD NAUČITE OVE MALE TAJTE FLERTA – MOĆI ĆETE DA OSVOJITE SVAKU ŽENU!

ŠERUJ / ?

Ukoliko nemate uspeha kod žena, ne morate preterano da brinete jer se to lako može popraviti ukoliko budete pratili saveta posle kojih ćete postati majstori flerta.

Kontak očima najjednostavnija i najefektnija alatka koja će vam pomoći da privučete nečiju pažnju. Verovali ili ne, čak 80 odsto informacija koje šaljemo drugima, upravo dolazi iz očiju.

1. Skeniranje od četiri i po sekunde. Normalno skeniranje lica traje tri sekude. Kontak očima koji traje više od 10 sekundi znači dve stvari – ili ćete se posvađati s nekim ili otići na seks. Produženi kontakt očima od četiri i po sekunde izaziva jaku emocinalnu reakciju. Ona aktivira vaš nervni sistem, podiže nivo srčanih otkucaja, krv proključa i stimuliše stvaranje hormona. Ovo je znak da vam se neko sviđa.

2. Šaranje i fokusiranje. Fokusirajte vaš pogled na nekom kako bi ta osoba bila svesna da ste je primetili. Malo prošarajate sobom i ponovo vratite pogled na osobu, koja vam se sviđa. Na taj način šaljete poruku: Pregldeo sam konkurenciju i ti si i dalje ta koja mi se sviđaš. Ako nečiji pogled odluta i ne vrati se posle minut ili dva, onda defintivno nije zaintersovana.

3. Trougao flerta. Studije su pokazala da u zavisnosti od situacije i privlačnosti, gledamo različite delove nečijeg lica. Kada komunicirate sa strancem ili vodite poslovni razgovor oči će vam biti fokusirane na vrh nosa. Sa prijateljima vidokrug se šri na oči, nos i usta. Kod ljubavnika ili osoba koje nam se sviđaju, pogled se širi, doseže do grudi i čak i genitalija.

4. Treptanje. Ako smatrate da je neko privlačan, treptaji oka će vam biti češći i učestaliji. U slučaju da se sviđate toj osobi, ona će nesvesno početi da trepće i pokušati da odgovori vašem ritmu i količini treptanja.

5. Namignite ako želite. Blago namigivanje u kombinaciji sa laganim osmehom može biti potez, koji će vas dodatni zbližiti. Ignorišite loš publicitet, koje namigivanje ima u javnosti, jer kada se uputi u pravo vreme, može da bude izuzetno efikasan.