MLADA UDOVICA TRAŽI DRUGA ZA…

Podijeli?

Osjećam se usamljeno i treba mi neka da bude sa mnom.Nisam loša kao žena, pažljiva sam i puna razumijevanja, znam slušati i dati dobre savjete. Godine mi nisu toliko važne, jer smatram da one nemaju veze sa ljubavi ako se desi onda se desi sa razlogom, dobro da naglasim da svakako ne tražim previše veliku razliku u godinama, ali do sedam godina muškarac može biti stariji od mene nemam ništa protiv toga.

Prije dvije godine sam na žalost ostala bez muža kojeg sam volila najviše na svijetu, nije mu bilo suđeno da preživi pa ga je bog uzeo k sebi. To je bio za mene jako težak period i vjerojatno to neću preboljeti dok sam živa, ali sam shvatila da ne mogu biti sama i da moram krenuti dalje ma koliko god mi bilo teško znam da moram.

Bio je super muž i sumnjam da ću naići na nekog slično njemu, ali se ipak nadam da ću naći neku ljubav koja će voljeti sve moje mane i vrline, isto kao i ja njegove. Da bude osjećajan i pažljiv, mislim da ne tražim puno zapravo sigurna sam. Biti će mi jako drago da pokušam iz početka jer nema smisla da sada svoj život zaustavim zbog te nesreće.

Imam svoju kuću, stalan posao i auto. Životinja trenutno nemam nikakvih, ali ima prostora gdje ih mogu držati ako se odlučimo na to nije problem. Imam 42 godine da se zna. Pa eto ako ima ko da bi htjeo da se upoznamo neka se javi slobodno. Ako bude dobro i sve u redu moguć je i brak svakako, mislim da još ima nade za mene i da stvorim svoju obitelj.

Zainteresovani napišite ispod ovog texta broj telefona mjesto odakle ste i ostat će Vaš facebook tako da ću provjeriti sliku i informacije o Vama i ko mi se svidi pozvat ću ga.

Ako niste zainteresovani PODIJELITE SA PRIJATELJIMA mozda oni budu zainteresovani…

LIJEP POZDRAV ZA SVE ZAINTERESOVANE!