SAŠKA KARAN OJDANIĆ JE SILOVATELJ! Era me napastvovao kad sam bila mlada!

Podijeli?

Era Ojdanić teško je podneo ispovest koleginice Saške Karan da ju je upravo on se.sualno uznemiravao, neprimereno dodirivao i umalo silovao kada je bila mlada i na početku karijere.

Ovakve optužbe, folker je žestoko demantovao, a kako kaže radi se o lažima. Ojdanić je poručio da Saška želi medijsku pažnju koju su dobile glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić koje su nedavno istupile u javnosti i otkrile da ih je silovao učitelj glume Mika Aleksić.

– Živi užas! Horor! Šokiran sam čime se ta žena poslužila da skrene pažnju na sebe. Podneću tužbu protiv nje jer je to što je izgovorila gnusna laž i ozbiljno je udarila na moje ime. Razumem da zbog korone nema niti jednu tezgu, ali optužbama da sam silovatelj je pomerila granice svoje želje da ponovo bude mlada i poznata.

Videla je koliku su medijsku pažnju izazvale nesrećne, mlade glumice koje zaista jesu silovane, pa rekla sebi: „Daj da se i ja uhvatim za taj voz“. Lagati da si žrtva manijaka je nekorektno prema meni, ali i prema stvarnim žrtvama se..ualnih napasnika – navodi Era koji bi, kako ističe, radije imao seksualne odnose sa životinjom nego svojom koleginicom.
2419947_0810-foto-news1-damir-dervisagic_ff
– Nju je na estradu doveo Milan Simić. Uradio joj je prvi album i bio njen kompozitor. Tada sam je prvi put čuo i video, a nakon toga sam je viđao kroz tezge, emisije i rijalitije. Ovo joj nije prvi put da me ovako maltretira. Ranije je govorila da sam pe*er. Neka se odluči da li sam pe*er ili silovatelj. Pre bih opalio kravu iz svog sela nego silovao nju. Čak i u to vreme kada je dobro izgledala, nije mogla da me privuče jer je bilo jasno da nije čista u glavi. Ne znam kako joj se jezik ne osuši od laži koje redovno izgovara. Žena jaše mene, umesto da jaše onog svog dobrog čoveka za kog je udata – kaže folker koji čvrsto veruje u karmu.

– pročitajte i: UHVAĆENA FOLKEROVA JAZBINA ZA ŠVALERISANJE: Usnimljeno imanje gde dovodi devojke

– Zbog Saške imam nagon za povraćanjem. Prvi sam pobornik za prava žena, prema ženama se ponašam kao prema kraljicama i o njima mislim samo najlepše, a pogledajte šta sam doživeo. Sramota me je da izgovorim to za šta me je optužila. Karma će joj vratiti svu pakost koju čini drugima i zlobu koju nosi u sebi otkako se pojavila – zaključuje Ojdanić i najavljuje tužbu protiv Karanove.