ŠOKANTAN SNIMAK Ovako je desetogodišnji Zoran Marjanović pričao o ubicama! (VIDEO)

Podijeli?

Kratkotrajni boravak u rijalitiju “Zadruga” je podelio mišljenja o ovom kompozitoru, te su jedni nalazili dodatne razloge zbog kojih tvrde da je “umno poremećeni ubica”, dok drugi priznaju da su promenili stav koji su imali o njemu, te da više nisu uvereni u njegovu krivicu.

Ipak, da je Marjanović oduvek bio pomalo čudan, govori i snimak star 28 godina, na kom je Zoran tek 10-godišnjak koji se ispoveda pred kamerama tada čuvenog časopisa namenjenog paranormalnim pojavama.

Marjanović je te 1990. godine za “Treće oko” otkrio da još od sedme godine doživljava astralnu projekciju u snu. Pogledajte:

– Astralni svet je grad mrtvih, kako bi se reklo. U snu, kad zaspim, išao sam do prvog nivoa astrala – započeo je 10-godišnji Zoran priču, začuđujuće zrelim načinom izražavanja za dete osnovnoškolskog uzrasta.

– Ima četiri negativna nivoa i sedam pozitivnih. Možda ih ima i više, ali ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubice i za one koji ne rade pozitivno. Tamo sam video ljude koji i nisu baš ljudi. Tamo je crno-belo sve. To su napaćenici sve. Ima i nivo samoubica. Zavisi kako su se ubili, tako i izgledaju – nastavio je priču Marjanović, a zatim obrazložio da u pozitivnim nivoima žive astralna tela pozitivnih ljudi.

– Tamo sam video dvorac, travu i šume. Sve je normalno, samo što sve što se tamo nalazi ima svoj sjaj – poručio je Zoran i otkrio da nije razgovarao ni sa kim u astralu, ali da je jedna osoba bila njegov vodič.

10-godišnji Zoran Marjanović je tvrdio da u astralni svet stiže tako što se odvoji od svog tela i kroz oblake dolazi u druge svetove, kao i da sa tim svetovima i ljudima ima kontakt i u normalnom stanju.


ŠOKANTAN SNIMAK Ovako je desetogodišnji Zoran… by noitcefrepmai