PRIBLIŽIO SE I RAZMAKNUO MI NOGE… Ispovest devojke koja je postala s… robinja svom šefu!

Podijeli?
Prezire ga, a opet je zavisna od njega. Njena priča nije nešto o čemu čitamo svaki dan

Se.sualna ucena je nešto sa čime se u današnje vreme susreće sve više žena. A upravo o tome vam govori ova pomalo e*otska priča, jedne anonimne devojke.

Svoju pomalo uzbudljivu ispovest, želela je da podeli sa svima, ne zato jer nema pametnijeg posla u životu, već zato što joj je situacija u kojoj se našla postala jako naporna, pa je osetila potrebu da se nekome poveri. A jedino što je zahtevala je da ostane anonimna.

– Šef me je uhvatio u WC-u sa drugima kolegom i sad me ucenjuje se*som. Već mesecima ne mogu normalno da spavam, život mi se okrenuo naopačke i u situaciji sam da ne znam šta uradim. Život mi je postao začarani krug laži, se*sa, pe*verzija i ucena – ovako je započela svoju ispovest anonimna ucenjena žena.

– Ukratko, imam 37 godina, dobro izgledam, ceo život se muškarci lepe za mene, radim već osam godina kao asistent uprave jedne kompanije, skoro isto toliko dugo sam u braku s čovekom kojeg volim. Nikad nisam bila promiskuitetna, i volela sam kada se muskarci trude oko mene, čak sam im i svesno ponekad davala povod, ali uvek sam znala povući ručnu kočnicu.

Čin zavođenja mene je ispunjavao i to mi je bilo dovoljno. Uostalom, poštovala sam supruga i nikad mu namerno ne bih napravila nešto nažao. Ipak, jedno poslovno druženje, meni je u potpunosti izmenilo život.

Ne znam šta mi se desilo, popila sam malo previše, čak se nekih detalja i te razuzdane večere i ne sećam, ali znam da sam većinu vremena provela u društvu nekoliko godina mlađeg kolege. Bio je neverovatno šarmantan. Nisam se plašila, jer sam se već mnogo puta našla u sličnim situacijama. U sitne sate izašli smo na terasu da malo uhvatimo vazduha, jer mi se već vrtelo u glavi.

Nakon 30 sekundi pitao me je: “Koja ti je najveca se*sualna fantazija?” Malo me je zatekao, ali već smo te večeri razgovarali o se*su pa mi nije delovalo ništa čudno.

“Želela bih se da budem nasamo sa zgodnim mističnim strancem. A ko ne bi? Ali ono o čemu sam maštala je situacija koja bi pucala od uzbuđenja, u kojoj bi mi delio komplimente i na kraju pitao da li može da mi lagano izmasira leđa. Dopustila bih mu, a on bi me uskoro rastopio dodirima koji vode u ekstazu. Ne bi se zadržao samo na leđima, krenuo bi kružiti po celom telu, a ja bi mu ćutanjem dala dopuštenje”.

U tom trenutku sam stala, sama pomisao na to me uzbudila. “Moram do toaleta”, rekla sam. Odjurila sam u toalet, malo sam došla sebi, ali u trenutku kada sam podigla pogled iznad slavine u ogledalu sam videla njegov lik.

Počeo je da me masira po leđima. Protrnula sam, ali nista nisam uradila. Osetio je da sam mu dala zeleno svetlo i poljubio me u vrat. A potom počeo da mi dira grudi. Glasno sam uzdahnula. Podigao me i doslovno uneo u kabinu, naslonio me na zid, podigao suknju i u jednom potezu skinuo tange. Osetila sam njegove prste između nogu, nisam uspela ni da se snađem, a on je samo šapnuo: “Ja sam taj stranac”.

Moja maštarija se upravo ostvaruje, ali ne, nisam to smela da uradim! Izmakla sam se i rekla mu da prestane, izjurila napolje, a tamo – šok! Nasred prostorije stajao je moj šef! Vilica mu je ispala do poda. Mladi kolega je u sekundi izjurio napolje, a ja sam ostala nasamo sa šefom.

“Sutra posle posla kod mene u kancelariju”. Briznula sam u plač, zatvorila se u WC i posle pola sata izjurila napolje, rekla da mi je zlo od alkohola i naručila taksi.

Nisam oka sklopila, suprugu sam rekla da me je alkohol malo slomio jer nisam navikla da pijem.

Nisam mogla da dočekam kraj radnog vremena sutradan. Šef je sačekao da svi odu iz firme, a potom me pozvao u kancelariju. Zaključao je vrata, spustio roletne. Rekao mi je da sednem, a on je seo nasuprot mene. Najpre je spomenuo otkaz, a potom nesto mnogo gore.

Rekao je da razmišlja da pozove mog supruga i da mu sve ispriča. Počela sam da plačem i da ga molim da mi ne radi to, da je je reč o velikoj greški i da sam svesna šta sam uradila. A nakon toga ponovo šok.

“Pomoći ću ti, greške se događaju, a ti, moraš da odlučiš šta si spremna da uradiš da se za ovaj skandal ne sazna”. Nisam najpre shvatila šta želi, trebalo mi je vremena, ali njegov pokret mi je sve rekao.

Približio mi se i razmaknuo mi noge. Stavio je ruku između i polako klizio prema gore. Skamenila sam se. Nisam znala šta da radim. “Ukoliko doneseš pravu odluku niko nikad neće saznati.” Nekako me je ta rečenica smirila, ali istovremeno i užasnula. Znači, moraću da budem šefu se*sualna robinja tako da ne bi uništio moj život. Taj čovek mi je oduvek bio napet, kao šef ili i kao pojava, ali ovo je ipak bio grom iz vedra neba. I ponovo ništa nisam uradila, a on je krenuo dalje.

Podigao me na sto, skinuo mi gaćice i u sekundi ušao u mene. Tih nekoliko minuta mi je bilo kao cela večnost. Nisam mogla natrag. Plakala sam danima, sve krila od supruga, a moj šef se nije zadržao na jednom se*su već je nastavio sa ucenama, dolazio na sve pe*verznije i bizarnije ideje.

Ponašala sam se doslovno kao rob, ispunjavala mu sve skrivene se*sualne želje. S vremenom sam se ja opustila. Istovremeno sam ga prezirala ali i nekako se vezala za njega. To je taj štokholmski sindrom. Postala sam na neki način ovisna o njemu. Neko vreme smo se se*sali u kancelariji a posle radnog vremena, ispunjavala sam mu sve želje.

Potom se to preselilo i na druge lokacije i u još čudnije scenarije. Spavali smo u automobilu, šumi, toaletima restorana, sobama zabačenih motela, a onda je otišao još dalje.

Suprugu sam morala kažem da idem na službeni put u Prag, a zapravo sam se odvezla tek da jednog austrijskog velnes hotela u Alpima. Dobila sam SMS-: “426”. Četvrti sprat.

Soba 426. Vrata su bila odškrinuta. Ušla sam tiho, unutra je bio mrak. Zatvorila sam vrata iza sebe sam napravila nekoliko koraka.

Odjednom me uhvatio s leđa, poljubio u kosu i stavio mi povez oko očiju. Skinuo me je. Rekao je da cu sada doživeti nešto što nikad nisam. Krenuo je da me ljubi po celom telu, njegove ruke su me topile. Jedna, dve … Tri, četiri, pet, šest?!? Šest ruku?! Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim – dirala su me tri muškarca. Ljubili su me i mazili. Doslovno su me odneli na krevet.

U mraku su mi radili stvari koje ni sama ne bih mogla zamisliti. Celu noc sam bez tračka svetla. Većinu vremena sam bila u ekstazi. Potpuno izgubljena i uzbuđena. U jednom trenutku, valjda pred jutro, samo su prestali. Zaspala sam od umora. Kad sam se probudila nikog nije bilo.

Jesam li to samo sanjala ili se na zaista dogodilo? Neverovatno iskustvo. Nekoliko meseci kasnije moja uloga roba i dalje je aktuelna. Ulazim iz priče u priču i ne vidim kraj … a ja sam sve više zavisna od njega, iako ga prezirem – završila je ona, a vas je ostavila da podelite svoje komentare.